Geef jouw leven de nodige energie en vitaliteit

Wie voortdurend druk in de weer is, krijgt vroeg of laat af te rekenen met stress die schadelijk kan zijn voor de gezondheid. In die situatie heeft je lichaam immers alle voedingsstoffen nodig om de vermoeidheid en de stress efficiënt te bekampen. Maar door je drukke levensstijl heb je wellicht weinig tijd om elke dag een uitgebalanceerde maaltijd te bereiden.

Bij Forever Fit kan je terecht voor energierijke voeding zoals shakes, vezels en kruidentabletten, multivitamines, NRG tabletten, Liftoff energiedrank en thermojetics kruidenthee.

Herbalife formule 1 voedingsshake

Een glas formule 1 voedingshake vormt een heerlijk lichte maaltijd die veel verschillende voedingstoffen bevat.De shake bevat 12 vitamines en 11 mineralen. De vitamines B spelen een belangrijke rol in de ondersteuning van het metabolisme.

Multivitamine-complex

Dit vitaminencomplex bevat 17 essentiële vitamines en mineralen ter ondersteuning van het metabolisme.

NRG Tabletten

NRG tabletten bevatten een van de meest vitaliserende natuurlijke kruiden. Herbalife is erin geslaagd om de krachtige werking van Guarana te bundelen in NRG. Met dit product verbeteren zowel je fysieke als intellectuele prestaties en zal je geen inzinkingen meer beleven tijdens je dagtaak.

Het is een fantastisch voedingssupplement voor mensen die altijd druk in de weer zijn en waarmee je steeds alert en fit blijft.Guarana is een goede vervanger van koffie omdat het een mildere vorm van cafeïne is die onze spijsvertering veel minder belast. Toch geeft het een grotere opkikker dan koffie.

Guarana is een klimheester die groeit in de oerwouden van Zuid-Amerika (Amazone). Hij wordt al eeuwenlang door de Indianen van het Amazonegebied gebruikt vanwege zijn verkwikkende en stimulerende werking.

In het moderne Brazlië wordt Guarana toegevoegd aan frisdrank en geeft een wonderlijk gevoel van natuurlijke energie.Drink voldoende water! Anderhalve liter water buiten je maaltijd bevordert de afvoer van je afvalstoffen.

Voor een beter resultaat raden wij de Thermojetics kruidendrank aan. Die is verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken (orginal, citroen, framboos, perzik). Deze kruidenthee geeft je meer energie dankzij een combinatie van een beperkte dosis natuurlijke theïne (= milder equivalent van cafeïne) en vitamines B, die je energiemetabolisme aanwakkeren.

De kruidenthee lost gemakkelijk op in water. 1 koffielepel op 1 liter water is voldoende voor een heerlijke smaak. Kan koud of warm gedronken worden.

LIFTOFF, de nieuwe energiedrank

Liftoff is de eerste energiedrank die je lichaam en geest in een hogere versnelling brengt. Liftoff zijn bruistabletten die tevens vitamine B bevatten voor een grotere energie productie.Voel je goed, overal en op elk moment! Lift Off is verkrijgbaar in 2 verschillende smaken: sinaasappel en limoenen. 1 doos bevat 10 tabletten.

Therma complete

Therma complete is een unieke mix van natuurlijke cafeïne uit groene thee. Vitamine C houdt vermoeidheid tegen, het verbetert de concentratie.

Forever Fit helpt u met plezier om die doelstellingen te bereiken. Contacteer ons telefonisch of via e-mail, zodat we samen een voedingsplan op uw maat kunnen opstellen.

Back to Top